Fysiotherapie is er voor elk beweegprobleem!

Fysiotherapie is er voor mensen die problemen met bewegen hebben.

Deze problemen kunnen zijn pijn en verminderde kracht. Maar ook last van stijfheid en moeite met bewegen. Al deze klachten kunnen al dan niet samengaan met pijn bij ademhalen. De problemen kunnen zich voordoen thuis en/of op het werk. Maar ook tijdens het sporten en/of het uitoefenen van een hobby. Ze kunnen zijn ontstaan na een ongeval of operatie. Maar ook veroudering kan een oorzaak zijn.  Tenslotte kunnen ze ook spontaan – zonder duidelijke oorzaak – zijn ontstaan.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

U kunt voor alle klachten aan het bewegingsapparaat bij ons terecht. Denk hierbij aan:

  • gewrichtsklachten, zoals rug-, nek- (ook whiplash), schouder- (ook frozen shoulder), elleboog-, pols-, hand-, bekken- (SI-gewricht), knie-, enkel- en voetklachten,
  • maar ook Carpaal Tunnelsyndroom
  • en KANS (RSI) klachten.

Verder behandelen wij (sport)blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Tapen of kinesiotaping kan hierbij heel effectief zijn. Meestal kunt u hiermee gewoon doorsporten.

Tenslotte, wij zijn gespecialiseerd in:

Staat uw klacht er niet bij? Neemt u dan toch gerust contact met ons op. Voor elke fysieke klacht hebben wij een oplossing.

Wat kunt u verwachten?

U bent direct aan de beurt. Tijdens uw eerste bezoek doen wij allereerst een intakegesprek en een lichamelijk onderzoek. Op deze wijze analyseren wij uw gezondheidsprobleem. Vervolgens bespreken wij met u het onderzoeksresultaat. Daarna definiëren wij samen met u behandeldoelen. Tenslotte stellen we een behandelplan op.

Dit behandelplan is meestal een combinatie van het geven van voorlichting en het begeleiden van oefeningen. Veelal wordt ook oefen- en medische apparatuur gebruikt. Manuele therapie, shockwave en echografie kunnen ook deel uit maken van de behandeling. Tenslotte kan ook massage worden toegepast.

Gedurende de behandeling wordt regelmatig met u nagegaan in hoeverre de behandeldoelen zijn behaald.

 Meld u vandaag nog aan!