Fysiotherapie is er voor élk beweegprobleem

Fysiotherapie is er voor mensen die problemen hebben met bewegen.

Deze problemen kunnen zijn pijn en verminderde kracht. Maar ook last van stijfheid en moeite met bewegen. Al deze klachten kunnen al dan niet samengaan met pijn bij ademhalen. De problemen kunnen zich voordoen thuis en/of op het werk. Maar ook tijdens het sporten en/of het uitoefenen van een hobby. Ze kunnen zijn ontstaan na een ongeval of operatie. Tevens kan veroudering een oorzaak zijn.  Tenslotte kunnen de problemen ook spontaan, zonder duidelijke oorzaak, zijn ontstaan.

Voor welke klachten kunt u bij ons terecht voor fysiotherapie?

U kunt voor álle klachten aan het bewegingsapparaat bij ons terecht. Denk hierbij aan:

  • gewrichtsklachten, zoals rug-, nek- (ook whiplash), schouder- (ook frozen shoulder), elleboog-, pols-, hand-, bekken- (SI-gewricht), knie-, enkel- en voetklachten,
  • maar ook Carpaal Tunnelsyndroom
  • en KANS (RSI) klachten.

Verder is fysiotherapie uitermate doeltreffend voor het behandelen van (sport)blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Tapen of kinesiotaping kan hierbij heel effectief zijn. Meestal kunt u daarmee gewoon doorsporten.

Bovendien zijn wij binnen de fysiotherapie gespecialiseerd in:

Staat uw klacht er niet bij? Neemt u dan toch gerust contact met ons op. Voor elke fysieke klacht hebben wij een oplossing.

Hoe helpen wij u?

U bent direct aan de beurt. Tijdens uw eerste bezoek voor fysiotherapie doen wij allereerst een intakegesprek en een lichamelijk onderzoek. Op deze wijze analyseren wij uw gezondheidsprobleem. Vervolgens bespreken wij met u het onderzoeksresultaat. Daarna formuleren wij samen met u behandeldoelen. Tenslotte stellen we een ‘behandelplan fysiotherapie’ op.

Het behandelplan is meestal een combinatie van het geven van voorlichting en het begeleiden van oefeningen. Veelal wordt ook oefen- en medische apparatuur gebruikt. Manuele therapie, shockwave en echografie kunnen ook deel uit maken van de behandeling. Tenslotte kan ook massage worden toegepast.

Gedurende de behandelingen fysiotherapie wordt tevens regelmatig met u nagegaan in hoeverre de behandeldoelen al zijn behaald.

Hebt u een beweegprobleem?

Meld u vandaag nog aan voor fysiotherapie!

Bel: 046-4511225