Ons Team

Jo Franck is sinds 1979 algemeen fysiotherapeut en praktijkhouder. Tijdens de afgelopen decennia heeft hij zich voortdurend bijgeschoold. Zijn expertise ligt op het gebied van het behandelen van klachten van het bewegingsapparaat, COPD-beweegprogramma’s, Shockwavetherapie, echografie en rugscholing vlg. McKenzie.  Verder is hij gespecialiseerd in het behandelen – middels looptherapie – van mensen met Claudicatio intermittens (etalage benen) en atrose. Voor reactivering en reconditionering maakt hij gebruik van ‘Noorse medische training therapie’. 

Jo is lid van ‘Claudicationetwerk’ en biedt mensen met COPD een trainingsprogramma op maat aan om hun conditie te verbeteren.
Tevens is hij in het bezit van de aantekening valpreventie (St. Maartenskliniek Nijmegen).

 

Chantal Coolen is in 2013 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Vanaf oktober 2013 werkt zij met veel plezier in onze praktijk. Specialisaties: het Medical Taping Concept, Shockwavetherapie. Juni 2016 heeft zij het eerste jaar gehaald van de driejarige opleiding Manuele Therapie (SOMT).

Vanwege haar sportachtergrond (tennis op hoog niveau) vindt zij het een uitdaging mensen te behandelen met sportgerelateerde klachten. Haar bijzondere interesse gaat uit naar behandeling van hand-, heup-,  knie- en enkelklachten.

 

foto stefanOok Stefan Jegers maakt sinds december 2017 deel uit van ons team. Hij is ambitieus en leergierig. Iemand die tot het uiterste gaat voor zijn patiënten. Zijn passie en ervaring liggen bij de diagnostiek en behandeling van orthopedische klachten in de 1e lijn.